Iedereen die een afspraak maakt verklaart zich automatisch akkoord met de huisregels.

 

Bij binnenkomst in de hall mag u meteen uw schoenen uitdoen en slippers aandoen, die vind u in de zitbank,

diverse schoenmaten zijn voorhanden (38-45).

Daarna word er eerst afgerekend volgens uw wensen.

Om discretie te verzekeren rekenen wij ter plaatsen af in gepaste en contante euro's.

Voor elke date of massage dient u eerst een douche te nemen, deze is steeds in de gereserveerde tijd en prijs inbegrepen.

Komt u net van uw werk? Geen probleem, een warme douche staat voor u ter beschikking :)

 

Badlinnen pakketje met nieuwe zachte bad/en handdoek, badjas en badslippers gebruik zijn inbegrepen. Het dragen van badjas en badslippers is verplicht. U mag ook uw eigen slippers/badjas meebrengen..   U ontvangt bij aanvang een drankje van het huis, keuze uit : koffie, thee, of plat water. Alle andere drankjes zijn betalend,zie pagina Wine&Dine voor prijslijst. Gratis plat water, koffie of thee naar believen bij fles champagne.  

De reservatieduur en het tarief blijft zoals afgesproken ook als u te laat bent aangekomen.
Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen, verloren voorwerpen en lichamelijke of materiële schade. Er is een kledingkast met locker waar u alle eigendommen veilig kan achterlaten. Rugzakken, sporttassen, handtassen en gsm's dienen in de locker geplaatst te worden.

Iedereen word eraan gehouden geen verboden middelen zoals drugs en dergelijke in het Zenhuis binnen te brengen.

 

Hygiëne in de jacuzzi staat voorop!

Men dient voor het in gebruik nemen steeds een douche te nemen met zeep alsook u steeds goed af te spoelen om schuimvorming in de jacuzzi te voorkomen. Voor de dames : alle make-up verwijderen.

Indien onze regels niet gerespecteerd worden en er schade aan de apparatuur vastgesteld word, zullen er kosten aangerekend worden. 

Bij No-Show(niet komen opdagen zonder tijdig"min. 24u"te verwittigen) is er na storting volledige vergoeding v/d massage een nieuwe afspraak mogelijk. Er worden geen voorschotten/annulaties terug betaald.

Bent u wat later door file.., mail me dan snel om te verwittigen. Na 15min word de afspraak automatisch geannuleerd indien u niet verwittigd.

Wij behouden het voorrecht om reservaties niet te aanvaarden of te weigeren indien volgens onze, of een andere database/zwarte lijsten (bv. redlights), men zich niet aan de afspraken houd, ongepast gedrag, respectloosheid, onbeleefde mails...zonder opgave van reden. Bij sommige gevallen kan er dan ook een voorschot van 50% of 100% gevraagd worden vooraleer er een afspraak kan geboekt worden.

 

Het Zenhuis is volledig rookvrij!!

 

Gelieve ook vooraf te melden indien u ergens allergisch voor bent, enz....

Hiermee kan dan worden rekening gehouden of een menu aangepast worden.


  ...Na enkele uurtjes ben je helemaal ontspannen en kun je er weer tegenaan... ;)

 

 

Alle tarieven zijn vast en NIET onderhandelbaar.

 

 

ADRES :

Dit is geen openbare gelegenheid, dus adres uitsluitend na boeking. Héél discrete locatie te Rumbeke. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Op 10min wandelafstand vanaf het station.. Met bus van en naar station Roeselare ook mogelijk. Gratis parkeren (max. 2uren) met blauwe schijf in de straat.